1 Formulako 2019ko Mexikoko Sari Nagusia: nola ikusi telebistan eta zuzeneko erreprodukzioan

Zer Film Ikusi?

1 Formula ekialdetik mendebaldera zeharkatzen ari da 2019ko Munduko Gidarien Txapelketa josteko zorian.

Iragarkia

Lewis Hamilton seigarren aldiz izendatuko dute errege Valtteri Bottasek baino 14 puntu gehiago lortzen baditu Mexikoko Sari Nagusian.

Hamiltonek lasterketa irabazten badu eta itzuliko punturik azkarrena eskuratzen badu, Mercedeseko bere taldekideak podiumean jarri beharko luke Hamiltonek Mexiko Hirian ospatzea saihesteko.

iruzur kodeak gta v

Beste nonbait, Ferrari gerra zibila Sebastian Vettelekin harrotasuna berreskuratzen ari da bigarren postua lortuz Charles Leclerc zazpigarrenarekin konformatu behar izan duen bitartean.

RadioTimes.com-ek asteburu honetan telebistan ekintza guztiak zuzenean ikusteko modua biltzen du Sky Sports eta Channel 4 emisioen xehetasun guztiekin.

1 Formula 2019ko telebista gida: Mexikoko sari nagusia

ZuzeneanAutódromo Hermanos Rodríguez, Mexiko Hiria

Zer ordutan ari da Mexikoko Sari Nagusia?

Eguna: Urriaren 25a, ostirala - Urriak 26, larunbata

Zuzeneko estaldura: Sky Sports F1 tikSaioa hasteko orduak baino 15 minutu lehenago.

1. praktika: 16:00 (ostirala)

2. praktika: 20:00 (ostirala)

3. praktika: 16:00 (larunbata)

Zer ordutan sailkatzen da Mexikoko Sari Nagusia?

Eguna: Urriak 26, larunbata

Zuzeneko estaldura: Sky Sports F118: 00etatik aurrera (Erresuma Batuko ordua)

Sailkapena: 19: 00etan

Sailkapen garrantzitsuenak: TBC (4. kanala)

Zer ordu da Mexikoko Sari Nagusiko lasterketa?

Eguna: Urriaren 27a, igandea

Zuzeneko estaldura: Sky Sports F117: 30etik aurrera (Erresuma Batuko ordua)

zeintzuk dira aingeru-zenbaki guztiak

Pit Lane Live: 18: 10ean

Lasterketa: 19: 10ean

Aipagarrienak: TBC (4. kanala)

Sky Sports F1 denboraldi honetako lasterketa guztien zuzeneko estaldura du. Harpideduna bazara set-top box bidez ikusi edo zuzenean erreproduzitu dezakezu Sky Sports mugikorreko eta tabletako aplikazioak erabiliz.

Sky bezeroek kirol pakete osoa gehi diezaiokete beren akordioari hilean 23 libera ordainduta edo banakako kirolak aukeratu ditzakete, hala nola 1 Formula, gustuko duzuna soilik ordaintzeko.

Sky ez baduzu, lasterketa ikusi ahal izango duzu ORAIN telebista . A lor dezakezu Sky Sports eguneko pasea 9,99 libera, a aste pasea 14,99 libera edo hilabeteko pasea 33,99 eurotan, dena kontraturik behar izan gabe.

joko entzungailuen konpainiak

Nork irabazi zuen Mexikoko Sari Nagusia 2018an?

Max Verstappen-ek Mexikoko Sari Nagusia irabazi zuen 2018an saretik bigarrenetik.

Red Bull taldeko Daniel Ricciardo taldekidea 61. itzuliko lasterketatik erretiratu zen pole-ean hasi ondoren.

Iragarkia

1 Formula 2019 lasterketen egutegia eta telebistako estaldura gida

Sebastian Vettel Ferrari bikoteak eta Kimi Raikkonenek podiuma amaitu zuten, eta Lewis Hamiltonek, berriz, laugarren postua, 2018ko Munduko Txapelketako Txapelketako titulua ixteko adina frogatu zuena.