Frantziako Ireki 2021eko ordutegia - Ekainaren 13a, igandea, jokoaren ordena

Zer Film Ikusi?

Bi asteko drama zirraragarria, tenis bikaina eta nahiko asaldura handiak izan ondoren, Frantziako Open 2021 Gaur amaitu beharko da derrigorrez ikusi beharreko beste bi finalekin.

Iragarkia

Partidarik aipagarriena, zalantzarik gabe, gizonezkoen finala da, eta Novak Djokovic munduko lehen postua lortu du Stefanos Tsitsipas Grand Slameko lehen aldiz finalista izan zenaren aurka, ahoz ahoko berdinketa izango dela agintzen duen honetan.

Djokovicek borrokatu behar izan du hona iristeko, laugarren itzulian Lorenzo Musettiren aurka jokatutako bi setetatik bueltan etorri da Rafa Nadal finalerdietako epiko batean ikusi aurretik - Buztin erregeak partida galdu duen hirugarren aldia besterik ez da honetan Txapelketa.

joko entzungailuen konpainiak

Eta serbiarrak Tsitsipas greziar 5 zenbakiko beste erronka gogorra izango du, jada Daniil Medvedev eta Alexander Zverev garaitu ditu finalera.

Gaurko beste partida Emakumezkoen Binakako finala da, eta gainera, lehiaketa intrigazkoa izateko prestatuta dago.

Pentsatuko zenuke Barbora Krejčíkováren asteak ezin duela hobera egin atzo bakarkako titulua irabazteko atsekabe handia lortu ondoren, baina bikotean Kateřina Siniaková bikotekidearekin batera gehiago itzuli da.

Bikote txekiarraren aurkakotasuna 20 urteko superestrellaren eta iaz Iga Swiztek poloniarreko bakarkako txapeldunaren ekintza bikoitza da, eta Bethanie Mattek-Sands beterano estatubatuarra, bere ibilbidean jadanik binakako bi slam irabazi dituena.

landare stand ideia bereziak

RadioTimes.com gaurko Frantziako Irekiko 2021eko ordutegi osoa eta jokoaren ordena ekartzen dizkizu.

pepino landareentzako trellis

Frantziako Open 2021eko ordutegia - Ekainak 13, igandea

Ikuskizun pista nagusiak eta hautatutako partidak. Erresuma Batuko denbora guztia.