MotoGP 2021 egutegia - nola ikusi, zuzeneko igorpena eta nabarmentzen

Zer Film Ikusi?

MotoGP 2021 Italiara joango da Espainiako eta Frantziako gidoi ia berdinak dituzten bi lasterketen atzeko aldean.

Iragarkia

Fabio Quartararok azken bi irteeretan pole positioneko sailkapeneko hiru kopurura luzatu zuen, eta azken bi lasterketetako itzulirik azkarrena ere egin zuen.

Hala ere, bi alditan Jack Miller pilotu australiarrak irabazi du, hasiera txar batetik errekuperatzen ari baita sailkapeneko goiko aldera igoera.

Errenazimentuko gizona dena

Quartararok oraindik puntu bakarra zuzentzen du txapelketan Francesco Bagnaia - lasterketa bat irabazi ez du baina bost lasterketetan podiumean hiru aldiz amaitu du.

Beheko xehetasun guztiak bildu ditugu eta azken orduak, datak eta igorpenen informazioa eguneratzen jarraituko dugu. 2021ean MotoGP telebistan ikusteko zure etxea gara.

RadioTimes.com beheko 2021eko MotoGP denboraldiko egutegi osoa dakar, data nagusiak, telebistan nola ikusi eta gehiago barne.

MotoGP telebistan - 2021 lasterketen egutegia

Telebistako estaldura orduak astero eguneratzeko. Erresuma Batuko ordua.

Italiako MotoGP

Maiatzak 28, ostirala (08: 00etatik aurrera BT Sport 2 )

Doako entrenamendua 1 - 8:55

Doako entrenamendua 2 - 13: 10ean

Maiatzak 29, larunbata (08: 00etatik aurrera BT Sport 2 )

Doako entrenamendua 3 - 8:55

Doako entrenamendua 4 - 12:30

Sailkapena - 13: 10ean

Maiatzak 30, igandea (goizeko 7: 30etik aurrera BT Sport 2 )

Ekainaren 27a - Herbehereak

Zure posta elektronikoaren hobespenak kudeatzeko, egin klik hemen.

Nola ikusi MotoGP telebistan eta zuzeneko erreprodukzioan

MotoGPko saio guztiak - entrenamendutik sailkapenetara lasterketetara arte - zuzenean erakutsiko dira BT Kirola .

BT Sport lortzeko modu ugari daude. Dagoeneko BT banda zabaleko bezeroa bazara, lehendik duzun kontratuan gehi dezakezu osagarri baten truke 15 £ hilean . Bezero berrientzat banda zabaleko eta BT telebistako paketeak hasten dira 39,99 £ hilean .

BT banda zabalik ez baduzu edo nahi baduzu, BT Sport lehendik dauden banda zabaleko edo telebistako zerbitzuetara gehitu dezakezu Zerua , TalkTalk eta Ama Birjina .

Halaber, kontratu gabeko BT Sport Hileko Abonu bat ere har dezakezu hilean 25 libera ordainduta, hilabeteko zuzeneko zuzeneko erreprodukzioko kirol edukia emanez kontratu luze bat sinatu gabe.

Nola ikusi MotoGPeko puntu aipagarriak

ITV4-k lasterketa guztietan emango ditu azken orduko iragarkiaren ondoren 2021 denboraldirako eskubideak lortu ondoren.

Ordubeteko saio garrantzitsuenen emanaldia astelehen gauero emitituko da lasterketaren asteburua amaitu ondoren eta MotoGP, Moto2 eta Moto3ren estaldura barne, zaleek telebistako doako ekintzara gerturatzeko.