Zer egin zuten Britainia Handiko Got Talent irabazleek ondoren?

Zer Film Ikusi?

ITVren aspaldiko talentuen Britainia Handiko Got Talent ikuskizunak 2020ko txapelduna lortu zuen bart, Jon Courtenay musikagileak Royal Variety Performance-n eta 250.000 libera saria irabazi zuen.

Iragarkia

47 urteko gizonezkoak nazioaren bihotzak irabazi zituen 2020. urtera arte egindako odia komiko baina zorrotzarekin, ikuskizunaren 14. irabazlea bihurtuz.

BGTk 2007az geroztik landu gabeko talentua deskubritzen duen bitartean, erraz ahaztu daiteke aurreko urteetan zein dantza talde, mago eta musikarik irabazi zuten talentu ikuskizun entzutetsua.

Britainia Handiko Got Talent-en aurreko irabazle guztiak eta Royal Variety Show-n egindako emanaldietatik zer egin duten bildu ditugu.

14. seriea - Jon Courtenay

ITV

Jon Courtenay musikagilea Britainia Handiko Got Talenten 14. txapeldun bihurtu zen bart, 2020rako bere odol komikoarekin bozketa herrikoia irabazi ondoren.

47 urteko gizona, Ant eta Dec-en urrezko zurrumurrua zena, epaimahaiak negarrez eraman zituen azken finalerdiko emanaldian bere aita zenari egindako omenaldi batekin, bart NHS-n eta Tom Moore Sir Captain-en txaloak kantatu aurretik. ikuskizuna.

13. seriea - Colin Thackery

Colin Thackery Chelsea pentsiodunak bere abesteko trebetasunekin eta uniforme gorri biziarekin irabazi zituen britainiar publikoaren bihotzak iaz eta ikuskizunaren historiako irabazlerik zaharrena bihurtu zen.

90 urteko gizona lanpetuta egon da BGT irabazi zuenetik. 2019ko Royal Variety Performance-n kantatu ondoren, Love Changes Everything - Erresuma Batuko zerrendetan 13. postuan iritsi zen albuma eta autobiografia bat argitaratu zituen.

Aurtengo zuzeneko ikuskizunetara ere itzuli zen, Jackie DeShannon-en Sus munduan urrunetik filmatutako What The World Needs Now Is Love filmaren bihotza berotzeko emanaldia eskaintzeko.

12. seriea - Lost Voice Guy

Stand-up Lost Voice Guy (benetako izena Lee Ridley) - sei hilabete zituela garun paralisia diagnostikatu ondoren mintzo sintetizagailuarekin aritzen da - bere estilo ikusgarrian irabazi zuen BGT urtea. Azken botoen% 21 eskuratu zuen - kopuru handia beste bederatzi ekintzen aurka zegoela kontuan hartuta.

Irabazi eta gero ere antzezten du, eta protagonista izan zen Radio 4 telesaileko Ability bigarren seriean, eta berak idatzi zuen. Matt jarraitzen du, 25 urteko gaztea, Ridleyk bezala, tabletan aplikazio bat erabiliz bakarrik hitz egin dezakeena, pisu partekatu batera joaten Jess lagun onena eta bilera zaintzailea / belar-saltzailea / Bob telebistako saltzailearekin.

Susan Boyle-k eta Paul Potts-ek bezala, Lost Voice Guy-k America's Got Talent: The Champions lehiaketan parte hartu zuen, Got Talent-eko beste frankizia desberdinetako 50 irabazle eta finalista mundu mailako txapeldun izateko lehian.

Hala ere, Lost Voice Guy kanporatua izan zen lehen itzulian.

George Sampson Breakdancer-ek epaile eta ikusleak txunditu zituen bere mugimenduekin, azkenean Britainia Handiko Got Talent filmaren bigarren seriea irabazi zuen 2008an.

Mint Royale-k Singin 'in the Rain-en egindako remix-ean egindako interpretazioa hain ezaguna izan zenez, abestia bera Erresuma Batuko musika zerrendan sartu zen eta 1. zenbakira iritsi zen. George aktore bihurtu zen eta Kyle Stack antzeztu zuen Waterloo Road-en. Gary Mount Pleasant filmean eta Emmerdale-n parte hartu du.

1. seriea - Paul Potts

Britainia Handiko Got Talent irabazlea Paul Potts (Getty)

Britainia Handiko Got Talent filmaren lehen serieko 2007an, bi milioi boto baino gehiago eman ziren finalean Paul opera kantaria Connie Talbot gogokoena, The Bar Wizards malabaristak, Bessie Cursors antzerki performerra, Damon Scott komedia txotxongilolaria eta dantza taldea ikusi zituen finalean. Kombat Breakers.

Irabazle izendatu ondoren, Paulek eskerrak eman zizkion botoa eman zuten pertsonei eta esan zuen irabazi zuela erabat zorabioa zela.

Paulek abeslari gisa ibilbide arrakastatsua izan du eta James Corden-ek One Chance izeneko bere bizitzari buruzko film batek kritika mistoak irabazi zituen 2013an.

Ikusteko gehiago bilatzen baduzu, begiratu gure telebista gida.