Ingalaterrako errugbi lanabesak: noiz jokatuko du Ingalaterrak hurrengo Rugby Munduko Kopan?

Zer Film Ikusi?

Ingalaterrak Rugbyko Munduko Kopa bigarren aldiz ziurtatzea du helburu Japonian borrokara doazela.

Iragarkia

Eddie Jonesen gizonak finalera iritsi dira eta azken emanaldi bat egitea espero dute loria lortzeko.

• Errugbi Munduko Kopa 2019ko lanabesak: partida guztiak zuzenean telebistan eta zuzeneko igorpenean - Erresuma Batuko ordua

Hala ere, proba gogorra dago Ingalaterraren finalean Hegoafrikarekin finalean, Gales irabazi ondoren.

RadioTimes.com-ek Ingalaterra Rugby Munduko Kopan nola ikusi jakiteko behar duzun guztia bildu du.

Noiz jokatzen du Ingalaterrak hurrengo Rugby Munduko Kopan?

HURRENGO PARTIDUA: v Hegoafrika urtean Finala helbidean Goizeko 9: 00etan gainean Azaroak 2, larunbata 2o19 .

Ingalaterrako Errugbi Munduko Kopako lanabesak

Erresuma Batuko denbora guztia

Azaroak 2, larunbata 2o19: Finala - Ingalaterra - Hegoafrika (09:00)

2019ko urriaren 26a, larunbata: SF - INGALATERRA 19-7 Zeelanda Berria

Nola ikusi Ingalaterrako Errugbi Munduko Kopako partidak telebistan eta zuzeneko erreprodukzioan

2019ko Ingalaterrako Errugbi Munduko Kopako partida guztiak ITV1en izango dira zuzenean.

Jokoak zuzenean zuzenean igorriko dira ITV Hub bidez, mugimenduan zauden bitartean sekula ez duzu momentu bat galduko.

Begiratu RadioTimes.com-en Rugby Munduko Kopako osagarrien gida, Erresuma Batuko orduak eta telebista kateak barne.

Noiz irabazi zuen Ingalaterrak Errugbi Munduko Kopa?

2003. Bai, hala da, Jonny Wilkinsonek Australiaren aurka azken minutuan egin duen gol harrigarria gertatu zen 16 urte duela.

Martin Johnson kapitainak eta Clive Woodward entrenatzaileak garaipena altxatu zuten 20-17 garaipen estuaren ostean.

Iragarkia

Jason Robinson-ek Ingalaterraren eguneko entsegu bakarra lortu zuen, baina Wilkinson sasoi betean zegoen lau penalti eta 100. minutuko irabazle ikonikoa gainditzeko.