Bela Olinpiar Jokoetan: GB taldea, arauak eta zer itsasontzi erabiltzen diren

Zer Film Ikusi?

Lehiaketa hau itxita dago

Bela Ekitaldi bat da GB taldeak iraganeko Olinpiar Jokoetan arrakasta handia izan duen ekitaldia eta aurtengo lehiakideek 2020ko Olinpiar Jokoetan tradizio hori jarraitzea espero dute.

Iragarkia

GB taldeko Hannah Mills-ek zilarra irabazi zuen 470ean Saskia Clark-ekin Londresen 2012an, bikotea Rio 2016 hobea izan aurretik.

Tokyo 2020-n, Mills-ek Eilidh McIntyre bikotekide berriarekin bi bela olinpiar urre irabazi zituen lehen emakumea izan nahi du.

west ham va chelsea

Bela lehiaketak uztailaren 25etik abuztuaren 4ra bitartean garatuko dira Enoshima Enoshima Yacht Portuan.

Telebistako gidak nabigazioari buruz jakin behar duzun guztia xehatu du; horietatik itsasontziek parte hartzen dute eta taldeko GBko kirolariak lehiatzen diren arte.

Lost Symbol filmaren estreinaldi data

Noiz nabigatzen da Olinpiar Jokoetan?

Bela arteko lasterketak Uztailak 25, igandea arte Abuztuak 4, asteazkena .

Lehenengo sei egunetan lehiakideek lasterketa eta bero ezberdinetan jarriko dituzte lehiaketak, dominak uztailaren 31tik larunbatetik aurrera euria hasi aurretik.

Begiratu gure gida Olinpiar Jokoak 2020 ikusteko edo ikusteko Gaur Olinpiar Jokoak telebistan datozen asteetan munduko kiroletako izen handienetako batzuen xehetasun gehiago, denborak eta adituen azterketa esklusiboa lortzeko.

Sir Chris Hoy, Beth Tweddle, Rebecca Adlington, Matthew Pinsent eta Dame Jess Ennis-Hill dira haien iritzi estimatuak izateko izarren artean, beraz, ez galdu zer esan behar duten.

Ikusi nola ikusi dezakezu Tokyo 2020 Olinpiar Jokoak itxiera ekitaldia .

Olinpiar bela arauak eta gertaerak

Ekitaldi bakoitza lasterketa sorta batez osatuta dago, lasterketa bakoitzeko puntuak posizioaren arabera ematen dira: irabazleak puntu bat lortzen du, bigarren sailkatuak bi puntu lortzen ditu eta abar egun batzuetan zehar.

jade landareak zaintzen

Azken lasterketan, domina lasterketa izenekoa, puntuak bikoiztu egiten dira. Domina lasterketa amaitzean, guztira puntu gutxien lortu duen banako edo tripulazioak urrea eskuratuko du.

Itsasontziek aurrez zehaztutako ibilbide batetik nabigatu behar dute eta markatzaile buiak gainditu behar dituzte helmugara joan aurretik norabidean haize baldintzekin borrokan.

Zer belaontzi erabiltzen dira Olinpiar Jokoetarako?

Uda honetan belaontzian 10 domina proba desberdin egongo dira, gizonezkoen bost diziplinarekin, emakumezkoekin lau eta bikote misto batekin.